Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea decorativa - Duca di Venezia 1 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
VOPSEA DECORATIVA NATURALA
Out Of stock
Descriere
Vopsea decorativa - Duca di Venezian 1 l

Duca di Venezia este un produs de decorare inspirat de arta din secolul XVI veneţian, revizuit în lumina tendinţelor estetice contemporane, caracterizat prin contururile delicate, nuanţele şi transparenţele care evidenţiază suprafeţele, creând cromatisme originale şi diferite intensităţi ale culorilor.

Duca di Venezia, în culorile lui strălucitoare şi dinamice, poate fi folosit în spaţii moderne, unde originalitatea unei tencuieli nuanţate se îmbină cu efectul opac, ideal pentru mediile contemporane. Compoziţia deosebită a produsului îi permite să respire, făcând posibilă aplicarea lui chiar în spaţiile unde este necesară garantarea igienei şi durabilităţii.

Cu amestecurile sale decorative, Duca di Venezia by Oikos este rezultatul studiului şi a experienţei dobândite din cercetările tehnice ale decorativelor antice pentru a le aduce în mileniul al treilea. Ducă di Venezia este disponibilă într-o gamă largă de culori. Este o vopsea care garantează un decor elegant ce durează în timp. Este extrem de permeabila la vapori, are un miros scăzut şi nu este inflamabila.

DETALII
http://www.dearte.ro

VIDEO DIDACTIC
http://www.dearte.ro/duca-di-venezian.html

PALETAR CULORI
http://www.dearte.ro/duca-di-venezian.html

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura